donderdag 15 februari 2018

Uma Thurman op bezoek in jouw restaurant zonder dat je het beseft?



Stel, je baat een B&B en restaurant uit in Frankrijk en je krijgt op een bepaalde dag een actrice op bezoek. Niet de eerste de beste, nemen we Uma Thurman van de Tarantino-fims Pulp Fiction en Kill Bill.


Quentin Tarantino en Uma Thurman


Slechts na een bepaalde tijd kom je te weten dat zij het is en krijg je te horen dat ze 's anderendaags er opnieuw zal zijn, met familie.

Het overkwam Christine toen ze in 2009 "Les Tuileries de Chanteloup" uitbaatte in La Roche Chalais, gelegen in de Dordogne.

Onaangekondigd, geen paparazzi in haar kielzog, kwam Uma Thurman op vrijdagavond 15 mei 2009 aan in de "Tuileries", vergezeld van haar toenmalige niet onbemiddelde levensgezel Arpad Busson, zijn twee kinderen en een deel van zijn familie.

Vooraf was er wel vanuit Engeland een telefonische reservatie geweest voor 2 kamers en een tafel in het restaurant voor 9 en 2 personen.

In de loop van de avond vroeg Arpad Busson aan Christine of ze wist wie er op bezoek was. Nee dus, tot op het moment van zijn vraag. Ook de andere klanten hadden niets gemerkt.

Bleek dat Arpad Busson dat weekend in La Roche Chalais verbleef voor de begrafenis van zijn vader. De familie logeerde in het ouderlijk huis in de Rue de la Dronne. De twee kamers en het tafeltje voor twee waren gereserveerd voor de bodyguards.

Op zaterdagmiddag 16 mei was het gezelschap er opnieuw en kon de maaltijd buiten genomen worden.

Uma nam zelfs de tijd om een wandelingetje te maken met Christine in de tuin.

Arpad was gul bij de afrekening, een flink fooi werd voorzien.

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten